Het vervangen van een beschadigd iPhone scherm

Een iPhone is een gevoelige telefoon die nog weleens stuk kan gaan. In veel gevallen gaat het dan om het scherm, wat vaak onder de barsten zit. Als de telefoon valt is de kans namelijk groot dat het glazen scherm volledig stuk is. De telefoon kan dan niet meer gebruikt worden en zal dan gerepareerd moeten worden. Ook kan het intern stuk gaan al komt dat minder snel voor. Een iPhone laten repareren is zeker mogelijk, maar kan ook een dure aangelegenheid zijn.

Scherm van de iPhone repareren is vaak niet goedkoop

Wie een kapot scherm heeft op zijn iPhone kan vaak de schade niet verhalen op de verzekering. Wie namelijk een verzekering afsluit voor zijn of haar iPhone, heeft vaak alleen maar dekking op het interne gedeelte van de telefoon. Een reparatie van het scherm is echter niet goedkoop en kan al gauw een paar honderd euro kosten. Is het moederbord stuk of een ander intern gedeelte dan is de kans groter dat dit gedekt wordt door en afgesloten verzekering. Het is dan ook verstandig om het scherm te beschermen met een plastic plaatje of een volledige beschermhoes. Het scherm van de iPhone laten repareren is namelijk niet goedkoop. Een goede oplossing is iPhoneAPK.nl, die een goede prijs-kwaliteitsverhouding kent.

Vraag om een vervangend toestel

Wie een intern probleem heeft met de iPhone kan een langere reparatie verwachten. Vaak moet de telefoon worden opgestuurd omdat het om een specifieke reparatie gaat. Je kan dan wel vragen of je tijdelijk een vervangend toestel kunt krijgen, zodat je in ieder geval bereikbaar bent. Deze reparaties worden meestal wel vergoed mits je een verzekering hebt afgesloten. Wanneer je dit niet hebt gedaan dan zijn dit over het algemeen dure reparaties. Daarom is het ook aan te raden om te kijken of het echt nodig is om de iPhone te laten repareren. Als bijvoorbeeld je contractduur bijna is afgelopen is het verstandiger om een nieuwe telefoon aan te schaffen dan je huidige iPhone te laten repareren.

iPhone accessoires

Screen protector voor het iPhone

Tegenwoordig gaan heel veel beeldschermen kapot omdat ze op de grond vallen en vaak geen screen protector hebben. Een screen protector is kort en makkelijk gezegd een hoesje dat het telefoon beschermt, en zorgt voor een veel minder schade als de telefoon valt of wat anders gebeurt. Daarom is een screen protector van grote belang voor de bescherming van een mobiel. Het is ook bewezen dat mobielen met een hoesje/screenprotector veel en veel minder schade hebben dan zonder. Het beeldscherm blijft toch wel het belangrijkste en gevoeligste deel van het mobiel en dankzij een screenprotector de kans minder groot dat het breekt

De verbeterde opladers van iPhone

Het probleem voor iPhone vroeger was simpel de opladers gingen te snel kapot. Daarom hadden veel klanten kritiek erop en begon het probleem groter en groter te worden voor IPhone. Gelukkig hebben zij het probleem opgelost en hebben ze geen problemen meer met de klanten. De opladers gingen namelijk te snel stuk volgens de klanten, het voorkant de gedeelde die je in je IPhone in moet stoppen om te laden gaat namelijk te snel stuk volgens de klanten. Daarom heeft de IPhone nadere opladers gekregen om een sterker oplader te hebben die minder snel stuk gaat.

De verschillende accessoires

IPhone heeft sinds kort veel verschillende en nieuwe producten op de markt staan zoals bijvoorbeeld een sportarmband IPhone 6, selfie arm verlenger, selfie bluetooth remote IOS, speciale handschoenen voor IPhone en zelfs een helikopter van IPhone en IPad. Er zijn veel nieuwe en hele mooie accessoires gekomen op de markt wat de IPhone liefhebbers het neiging hebben om het te halen. Door deze accessoires heeft IPhone ook nieuwe klanten binnengekregen, de IPhone accessoires vinden de IPhone liefhebbers geniaal en willen het graag kopen. Dat wordt kiezen dus voor een IPhone liefhebber. Voor nieuwe iPhone schermen en andere accessoires kan je terecht op MacManiack.com.

Samsung Galaxy S specificaties

De Samsung Galaxy S in het kort

De Samsung Galaxy S is een full touchscreen smartphone wat draait op het Android besturing systeem 2.1. Het toestel heeft een afmeting van 64.2 millimeter breed 112 millimeter hoog en 9.9 millimeter diep en weegt 119 gram. Niet onbelangrijk aan de Samsung Galaxy S is het AMOLED scherm met een resolutie van 480×800 pixels en 16 miljoen kleuren. Hier kun je video’s op kijken in 720p. De Galaxy S heeft een 5.0 megapixel camera waarmee je kunt filmen en waar je foto’s mee kunt maken. Het heeft autofocus en 4x digitale zoom.  Uiteraard beschikt deze mobile telefoon over de tegenwoordig standaard functies zoals internet, MP3 speler, FM radio, E-mail functie, Instant Messaging enz. Er zijn meerdere providers die de Samsung Galaxy S aanbieden, kijk eens op Reviewspot voor ervaringen over Hollandsnieuwe.

Samsung Galaxy S Specificatie overzicht

Algemeen

Besturingssysteem Android 2.1
Touchscreen ja
Qwerty toestenboard nee
Simlock vrij ja

Prestaties

Intern geheugen 16384 MB
Uitbreidbaar (max) 32768 MB
Batterij Li-Ion
Capaciteit 1500 mAh
Standbytijd 750 (uren)
Spreektijd 810 (minuten)

Afmetingen en Gewicht

Breedte 64,2 (mm)
Hoogte 122 (mm)
Diepte 9,9 (mm)
Gewicht 119 (gram)

Beeldscherm

Scherm AMOLED
Aantal kleuren 16 miljoen
Resolutie 480×800
Grote 4,0 inch

Camera

Megapixels 5 megapixels
fotoresolutie 2592 x 1944 pixels
Video opnemen ja
videoresolutie 1280 x 720 pixels
framerate 30 fps
Videobellen ja
Tweede camera ja

Functies

Videospeler 3GP, DIVX, MPEG4, WMV
Audiospeler MP3, Real Audio, AAC, AAC+, eAAC+, WMA
Radio FM radio
Internet ja
Java ja
E-mailfunctie ja
Instant Messaging ja
E-mail Push Functie ja
Multimedia Push Functie ja
XHTML-browser nee

Overige functies

Alarm ja
Rekenmachine ja
Office ondersteuning ja
RSS-lezer ja
Games ja
voice memo ja

Netwerkverbindingen

Frequentie 850, 900, 1800, 1900, 2100
Technologie 3.X W-CDMA
Multiband Quad band
GPRS ja
HSCSD ja
EDGE ja
HSDPA ja

Dataoverdracht

Bluetooth 3.0
USB 2.0
Wi-Fi ja