Geef je moeder een update: sim only als moederdagcadeau

Persoonlijk vind ik moederdag een commercieel dingetje! Ik ben iedere dag blij dat mijn moeder mijn moeder is. En dat laat ik dan ook regelmatig blijken. Soms met een klein cadeau, soms met een telefoontje, meestal met woorden. Maar toch voel ik een bepaalde druk om iedere moederdag weer een cadeau mee te nemen. Herkent u dit?

Een bloemstuk? Afgezaagd!

Bloemen houden van mensen, en mensen houden van bloemen. Vrouwen voornamelijk. Maar om nu iedere moederdag met een bos bloemen aan te komen zetten, tja. Maar wat dan? Na lang nadenken bedacht ik me dat mijn moeder een sim only prepaid pakketje wellicht wel kon gebruiken. Ze vindt een smartphone maar duur en zegt keer op keer dat het niks voor haar is, maar wellicht gaat het vanzelf kriebelen om er eentje te kopen, zodra blijkt dat het wél betaalbaar is.

Sim only prepaid! Origineel!

Mijn moeder is al jarenlang getrouwd met hetzelfde telefoontoestel. Dat is nog een toestel met een leuk klepje erop. Dat was 15 jaar geleden nog helemaal in maar de jeugd van tegenwoordig kent deze telefoons volgens mijn niet eens meer. Mijn moeder is er echter zeer gelukkig mee. Ze kan er alles mee doen wat ze wil. Dat is namelijk bellen en sms’en! Internetten doet ze wel achter de computer om op de net aangeschafte Ipad.

Het voordeel van dit toestel is dat het naar al deze jaren sim lock vrij is. En dat geeft mij de kans om mijn moeder dit jaar een origineel cadeau te geven: een voordelige sim only prepaid kaart. De ideale oplossing voor iemand die niet veel belt. Hopelijk neemt ze hem wel mee op het moment dat ze naar buiten gaat. Nu ligt hij vaak als tafeldecoratie dagenlang op dezelfde plek.

Mensen, zoekt u nog een origineel moederdagcadeau en herkent u bovenstaande situatie? Overweeg dan eens om een sim only prepaid kaart aan te schaffen voor uw moeder!