Je Smartphone pimpen

iphone

Een smartphone voorzien van de nieuwste gadgets en die zelfs nog meer kan dan dat we gewend waren, dat is de iPhone 5S. Je kunt zelfs via de app je hartslag meten en kijken hoeveel je hebt gelopen, ook leuk daarbij is een Apple watchbandje. Het is niet de nieuwste creatie van Apple maar is wel mateloos populair onder de Nederlanders en wij gaan uitzoeken waarom. Naar alle iPhone varianten is altijd veel vraag geweest. Apple verwacht dat bij deze nieuwste iPhone dit niet veel anders zal zijn. Apple heeft namelijk goed naar haar gebruikers geluisterd bij het ontwikkelen van de nieuwste iPhone. De Apple iPhone 5 S zal dan ook voorzien zijn van nieuwe snufjes en dit model zal te verkrijgen zijn in mooie kleuren die perfect bij dit model passen. De iPhone 5c wordt gezien als de opvolger van de iPhone 5. Het grote verschillen tussen de iPhone 5c en de iPhone 5 zijn de processor en de behuizing. De processor van het eerst genoemde toestel is een stuk sneller dan zijn voorganger. De behuizing van de iPhone 5 is van metaal. De behuizing van de iPhone 5s is van plastic. Ook is de 5c in veel meer kleuren te krijgen dan zijn voorganger.

Verschillende modellen en kleuren

De kleuren in welke de iPhone 5S te verkrijgen zal zijn, zijn als volgt. Grijs, zilverwit en goud. Deze kleuren geven de iPhone 5S een wat luxere uitstraling en dit past perfect bij dit model. De tegenhanger van de iPhone 5S is de iPhone 5C, die in vele hippe kleuren te verkrijgen is. Door middel van deze twee modellen, wil Apple een grot publiek bereiken. Doordat Apple een veel groter en breder publiek probeert te trekken wil een voorsprong behalen ten opzichte van Samsung. Samsung is de grootste concurrent van Apple. De laatste jaren zijn er veel Apple gebruikers over gestapt naar merken als Samsung. Met de iPhone 5s en de 5c hoopt Apple deze klanten weer terug te winnen. De iPhone 5c is erg populair onder de vrouwen. Dit komt voornamelijk door de vrolijke kleuren. De 5s versie van de iPhone is onder de mannen erg populair. De reden hiervoor zijn de technologische mogelijkheden van het toestel.

Wat is er zo speciaal aan de iPhone 5s

Zoals al eerder beschreven is de iPhone 5S voorzien van nieuwe snufjes. De voorganger, de iPhone4, was natuurlijk al goed maar de nieuwste iPhone is nog weer verbeterd. De iPhone 5S is sowieso een stuk sneller dan al haar voorgangers. Deze nieuwe iPhone maakt namelijk gebruik van een A-7 processor. Deze processor zorgt er voor dat deze smartphone nog sneller is in haar gebruik. Apps en andere gadgets zullen ook een stuk sneller opstarten. Ook de camera van de nieuwste iPhone werkt een stuk fijner. De foto’s die met dit toestel gemaakt worden, zijn van zeer goede kwaliteit. Een ander leuk nieuw snufje van de iPhone 5S, is de Touch ID. De Touch ID is nog nooit eerder door Apple gebruik en kan omschreven worden als een vingerafdrukscanner. De Touch ID scant als ware de vingerafdruk van de gebruiker en kan zo onthouden wie de hoofdgebruiker is van het toestel. De vingerafdruk werkt nu als ware als beveiliging van het toestel. Zelfs wachtwoorden zijn overbodig. Apple denk dat men binnen een jaar een half miljoen van deze telefoons heeft verkocht in Nederland.