De raarste manier om een iPhone op te laden

Iphoneladerkopen

Steeds meer mensen in Nederland hebben een smartphone. Een van de meest verkochte modellen is de iPhone, het sterrenproduct van Apple. Wij Nederlanders gebruiken onze smartphone het meeste van alle Europeanen. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op smartphone gebruik. Allereerst zijn Nederlands verzot op social media en apps. Het “erbij horen” aspect staat centraal in onze hedendaagse samenleving.

Apple springt hier slim op in. In Nederland staat Apple in de top 3 van meest verkochte telecom- en computerapparatuur. iMacs, iPhones, Macbooks, Apple levert apparatuur in alle soorten en maten. Nederlands zijn vaak verknocht aan hun producten en merk. Dit is dan ook de reden dat Nederlands vaak merktrouw zijn aan het product of merk. Een merktrouwe Applegebruikers zullen bijna altijd voor een Apple product kunnen. De concurrent kan een gunstiger prijs hebben, de Applegebruiker weet wel beter en kiest 99% van tijd voor een Apple product. Het bedrijf staat bekend om hun innovatieve manier van reclame maken, het benaderen van product problemen en design. Op dat gebied is Apple koploper in de electronic en telecom branche.

Opladen
Een trend van het vaker (en intensiever) gebruiken van smartphones is dat de accu sneller en eerder leegloopt. Het gebeurt vaak dat mensen vergeten om hun apparaat op te laden. Het uiteindelijke resultaat is dat je iPhone uitvalt. Dit kan desastreuze gevolgen hebben voor de gebruiker. Het is gebruikelijk dat mensen zoeken naar een nieuwe manier om hun apparaten op te laden. Dit artikel zal een de raarste manier om een smartphone te laden bespreken. Realiseer je wel dat de meeste manieren die je online kan vinden niet werken. Probeer dit dus NOOIT zelf!

Magnetron
Elk jaar gaat het viraal: een filmpje van een jongen die een iPhone op kan laden door het in een magnetron te stoppen. Veel mensen claimen dat dit de oplossing is om snel een telefoon op te laden. Het tegendeel is juist. Door de infrarode straling zal een iPhone ontploffen. Trap dus niet in alle beloftes die mensen op het internet maken, vaak is dit onzin. Het zou zonde zijn om een iPhone en een magnetron te verliezen, alleen maar omdat je geen iPhone oplader in de buurt hebt.

Een betere manier
De veiligste manier om een iPhone op te laden is via de ouderwetse manier: de iPhone kabel. Een iPhone kabel is betrouwbaarder en veiliger. Wil je zelf een kabel kopen? Klik dan hier voor meer informatie over het kopen van een kabel. Bij iPhoneopladerkopen kan je verschillende soorten iPhone opladers in verschillende lengtes.