Refurbished Ipad: De Trend Van 2017?

ipad-refurbished

In dit artikel belicht ik het product wat misschien wel de nieuwste trend voor 2017 is: de refurbished ipad. De voor- en nadelen worden gewogen in dit artikel, zodat jij de beste keuze kan maken wat betreft jouw nieuwe tablet.

refurbished-ipad-kopen

Apple vs. Samsung

Als je een tablet wilt kopen ga je eerst kijken wat voor merk je wilt hebben. Ben je meer een Samsung persoon of een Apple persoon? Let er wel op dat ondanks je favoriet, de prijs wel sterk verschilt. Een Apple Ipad is bijvoorbeeld een stuk duurder dan een Samsung tablet. Echter komen we zo op een punt waardoor die Apple Ipad nog aantrekkelijker wordt (namelijk een refurbished product aanschaffen). Qua specs zit er vrij weinig verschil tussen de Apple en de Samsung tablets. Je betaalt voornamelijk voor het merk. Ook zijn er meer mogelijkheden bij een Samsung tablet, aangezien deze op android draait. Apple heeft meer een gesloten systeem. Het voordeel hiervan is wel dat de veiligheid van het product groter is. Ook de gebruiksvriendelijkheid wordt hier mee verhoogd. Dus er zijn voor beide merken wel voordelen op te noemen.

Nieuw, Tweedehands, of Refurbished?

Je wilt natuurlijk weten hoe je de beste deal kan krijgen en hoe jouw product toch nog het langste mee gaat. Moet je dan een nieuw product nemen, of misschien toch een tweedehands? Of ga jij dan toch voor de refurbished versie? Bij een nieuwe product heb je het voordeel dat je garantie hebt en dat je product waarschijnlijk best lang mee gaat. Echter, betaal je hier wel de volle mep voor. Bij een tweedehands product betaal je een hoop minder, maar heb je natuurlijk geen garantie meer. Ook is jouw product al een tijdje gebruikt en heeft dus gebruikerssporen en zal daardoor iets minder lang mee gaan. De gouden middenweg is hier het refurbished product. Een refurbished Ipad zal langer mee gaan dan een tweedehands ipad en heeft ook nog eens 2 jaar garantie! Hier betaal je dan natuurlijk meer voor dan een tweedehands, maar weer minder dan voor een nieuwe. Zo heb je een geweldig product, van kwaliteit alsof hij nieuw is, voor een bijna tweedehands prijs.

Conclusie

Een refurbished Ipad is dus the way to go. Goedkoper dan een nieuwe, maar beter dan een tweedehands ipad. Ik denk dat een refurbished ipad kopen de nieuwe trend van 2017 wordt. Steeds meer mensen willen een ipad hebben, maar willen niet de belachelijk hoge prijzen van Apple producten betalen om er toch één te hebben.