De mooiste telefoonhoesjes voor je Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung 7

Samsung 7

Ben jij troste eigenaar van de nieuwe Samsung Galaxy S7 Edge? Dan ben je er vast erg zuinig op. Zo’n mooi toestel verdient natuurlijk de beste bescherming, want een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. In dat geval is het slim om er een telefoonhoesje omheen te doen. Maar welke kies je dan? Je leest het in deze blog!

Booktype en flipcase

De booktype en flipcase hoesjes bieden je telefoon optimale bescherming: zowel de voor- als achterkant worden namelijk beschermd. Zo wordt de kans op krassen en vuil minimaal. Wat ook erg handig is aan deze Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes is het feit dat ze vaak ook opbergvakjes hebben. Zo kun je er bijvoorbeeld items in kwijt zoals pasjes en geld. Er zijn talloze mogelijkheden wat betreft het design voor dit soort hoesjes: de Samsung Galaxy S7 Edge is tevens een erg populair toestel. Je kunt een hoesje kiezen die goed bij jou past. Zo zijn er hoesjes met verschillende vrolijke printen, maar ook lederen hoesjes met een neutrale kleur.

Hardcase

De hardcase hoesjes bieden je telefoon voornamelijk bescherming voor de achterkant en de zijkanten. Zo’n hoesje is erg handig wanneer je graag voor het gebruiksgemak gaat. Met een hardcase hoesje kun je namelijk direct je telefoon gebruiken en hoef je bijvoorbeeld niet eerst een flapje voor om te slaan. Ook komt het design van je telefoon goed naar voren met een hardcase hoesje doordat deze vaak erg is en mooi aansluit. De hardcases zijn vaak de meest populaire hoesjes. Zo kun je bijvoorbeeld voor een doorzichtig hoesje gaan, dan ziet iedereen direct wat voor telefoon je hebt. Of ga juist voor een leuk printje of opvallende kleur. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Insteekhoesje

Bij dit hoesje steek je -zoals de naam al verraadt- je telefoon letterlijk in het hoesje. Wil jij je telefoon ultiem beschermen? Dan is een insteekhoesje toch wel hét hoesje om te gebruiken. Je telefoon wordt in zijn geheel beschermd. Vooral als deze bijvoorbeeld in je tas of jas zit: krassen en vuil zijn verleden tijd. De insteekhoesjes zijn meestal gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsleer.

Ben je benieuwd naar de verschillende hoesjes voor je Samsung Galaxy S7 Edge? Bekijk dan eens het assortiment van Hoesjescases.nl. Daar kun je alsnel een vet telefoonhoesje bemachtigen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een screenprotector of andere accessoires is Hoesjescases een goede aanbieder. O ja: bestel je voor 17:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!