De Samsung Galaxy Note 7

Men hoeft nu gelukkig niet lang meer te wachten op de Samsung Galaxy Note 7. Bij verschillende winkels kan men namelijk al een pre-order plaatsen. Toch had het niet veel gescheeld, of de Samsung Galaxy Note 7 zou helemaal niet in Europa te verkrijgen zijn. Samsung was eerder namelijk van mening, dat Europa geen gebruik zou gaan maken van de S Pen. Gelukkig is Samsung al vrij snel daarna van mening veranderd en is de Samsung Galaxy Note 7 nu dan ook wereldwijd te verkrijgen. Ook gaan er geruchten over een eerdere lancering van de Samsung Galaxy s8 en s8 Edge. Dit toestel moet de snelste toestel ter wereld worden.

Wat mag men van de Samsung Galaxy Note 7 verwachten

Wat natuurlijk opvallend is, is dat er nooit een Samsung Galaxy Note 6 is uitgebracht. DeSamsung Galaxy Note 7 volgt namelijk de Note 5 op. Hier heeft Samsung goed over nagedacht, aangezien Samsung al eerder dit jaar de Samsung Galaxy S7 heeft uitgebracht. Zo volgen de nieuwste toestellen van Samsung elkaar goed op. Zo is dan ook de verwachting, dat Samsung volgend jaar naast de Samsung Galaxy S8 ook de Samsung Galaxy Note 8 zal gaan uitbrengen.
De Samsung Galaxy Note 7 heeft een prachtig scherm dat beschikt over een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het scherm heeft daarnaast een grootte van 5,7 inch en de randen van het scherm zijn licht gebogen. Dit doet denken aan de Samsung Galaxy S7 Edge. Hierdoor is het ook nog eens mogelijk, dat de behuizing van de Samsung Galaxy Note 7 smaller is. Het toestel beschikt over zowel een vingerafdrukscanner, als een irisscanner. Ook heeft de Samsung Galaxy Note 7 een IP68-certificering gekregen, wat inhoudt dat het toestel stof- en waterbestendig is. Zelfs de speciale S Pen werkt onder water. Natuurlijk beschikt de Samsung Galaxy Note 7 ook over twee goede camera’s. De camera aan de achterkant van het toestel beschikt over 12 megapixels en de camera aan de voorkant van het toestel, beschikt over vijf megapixels.

Hardware

De Samsung Galaxy Note 7 beschikt over een opslaggeheugen van 64GB en deze is gemakkelijk uit te breiden. De batterij kan beschikken over 3500 mAh en binnen een half uur is deze batterij al voor de helft opgeladen. Ook kan de batterij draadloos worden opgeladen.