Alles over de iPhone 7

Apple heeft eindelijk weer een nieuwe smartphone uitgebracht, genaamd de iPhone 7. Apple heeft haar gebruikers beloofd, om het toestel weer te voorzien van flink wat nieuwe specificaties en dat is zeker gelukt. De iPhone 7 is namelijk een stof- en waterbestendig toestel, dat onder andere beschikt over een groter opslaggeheugen en een betere camera. Naast de iPhone 7 heeft Apple de iPhone 7 Plus ook aangekondigd. De iPhone 7 Plus is de opvolger van de iPhone 6s Plus. Dat toestel heeft veel dezelfde specificaties als de iPhone 7. Echter zijn er ook een aantal belangrijke verschillen. Zo heeft het toestel een groter scherm.

Nog meer genieten van de iPhone 7

Voor her eerst heeft Apple er voor gekozen, om de nieuwste iPhone niet meer uit te brengen met een opslaggeheugen van 16GB. De iPhone 7 is te verkrijgen met een opslaggeheugen vanaf 32GB. Zo kan er dus nog meer uit de iPhone worden gehaald. Voor gebruikers die nog meer opslaggeheugen willen, zijn er nog twee opties. De iPhone 7 is namelijk ook te verkrijgen met een opslaggeheugen van 128GB en zelfs van 256GB. Er hoeft dus nu niet constant te worden gekeken of het opslaggeheugen al vol is. Ook kunnen er voldoende foto’s, video’s en apps worden opgeslagen.

Een sneller toestel

Apple vertelde natuurlijk al dat de iPhone 7 een stuk sneller zou gaan zijn dan de iPhone 6s, maar dit is ook zeker het geval. Apps starten veel sneller op en ook kan er erg gemakkelijk worden geschakeld tussen verschillende apps. Daarnaast gaat de batterij ook nog eens een stuk langer mee. Dit komt, doordat Apple gebruikt maakt van de A10 Fusion-chip. Deze chip maakt het toestel niet alleen sneller, maar ook nog eens energiezuiniger. Zodoende hoeft de batterij ook minder vaak te worden opgeladen. Naast dat apps sneller starten, geldt dit natuurlijk ook voor de standaard programma’s op het toestel. Zoals bijvoorbeeld de vernieuwde camera. Met de 12 megapixel camera kunnen er prachtige foto’s worden gemaakt, die zo geschoten zijn. Ook de FaceTime HD camera die over 7 megapixels beschikt start snel op, zodat er direct mooie selfies kunnen worden gemaakt.