Een telefoonhoesje die past bij jouw STIJL!

Bijna iedereen heeft wel een mobiele telefoon. De meeste mensen hechten er waarde aan en willen hem graag mooi en goed houden. Stel je voor, je besluit een telefoonhoesje te kopen. Waar begin jij met zoeken? Neem je een telefoonhoesje waar jij je pasjes in kwijt kan? Of een simpel, transparant hoesje? En welke kleur kies je? Neem je een effen kleur of ga je toch voor patroontjes? In deze blog worden verschillende telefoonhoesjes met elkaar vergeleken zodat jij een telefoonhoesje kan kiezen die goed bij jou past.

Neutraal/zakelijk

Telefoonhoesje

Houd jij niet van zoveel poespas en ga jij liever voor neutraliteit? Dan is één van de bovenstaande telefoonhoesjes misschien wel iets voor jou. Links is de transparante, TPU case te vinden. De doorzichtigheid geeft de telefoon tegelijkertijd ook een sportieve uitstraling. De telefoonhoesjes daarnaast zijn een Flipcase en Booktype. De hoesjes hebben neutrale, effen kleuren en bieden een goede bescherming voor onder andere het beeldscherm. In de Booktype zijn ook vakjes gemaakt waar je pasjes en dergelijke in kunt doen, altijd handig voor wanneer je op stap gaat. Helemaal rechts vind je een leren portemonnee met diverse vakjes. De portemonnee ziet er chique uit door het zwarte leer en de goudkleurige metalen ritssluiting.

Effen kleur

Kleuren

Houd je toch iets meer van een kleurtje, maar wil je het niet te druk maken? Dan is een telefoonhoesje met een effen kleur een mooie tussenweg. Het tweede en derde telefoonhoesje hebben net iets extra’s door het ribbelige materiaal. De eerste drie hoesjes en de luxe portemonnee beschikken over vakjes waar je pasjes in kwijt kan. De roze TPU case heeft een uitsprekende uitstraling en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Hip en kleurrijk

Print

Ben je toch meer van een leuk patroontje in combinatie met een lekker kleurtje? Kijk dan eens bij deze hippe telefoonhoesjes. Links is een handig en schattig telefoonhoesje te vinden. De telefoon kan je zo opstellen dat je er ideaal filmpjes op kan bekijken. Ook de telefoonhoesjes van zebraprint en slangenleer vallen bij veel klanten in de smaak. De TPU case, als eenmaal laatste in de rij, heeft een vrolijk patroontje en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Helemaal rechts zie je een insteekhoesje. De bloemetjes zorgen voor een vrolijke uitstraling en een goede bescherming.

De bovenstaande telefoonhoesjes van Hoesjescases zijn vaak in meerdere kleuren en/of varianten te verkrijgen. Zoek jouw telefoon op en kijk wat Hoesjescases voor jou te bieden heeft! Jouw telefoonhoesje wordt gratis opgestuurd, snel geleverd en tegen een bedenktijd van 14 dagen.
Good Luck!