iPhone accessoires

Screen protector voor het iPhone

Tegenwoordig gaan heel veel beeldschermen kapot omdat ze op de grond vallen en vaak geen screen protector hebben. Een screen protector is kort en makkelijk gezegd een hoesje dat het telefoon beschermt, en zorgt voor een veel minder schade als de telefoon valt of wat anders gebeurt. Daarom is een screen protector van grote belang voor de bescherming van een mobiel. Het is ook bewezen dat mobielen met een hoesje/screenprotector veel en veel minder schade hebben dan zonder. Het beeldscherm blijft toch wel het belangrijkste en gevoeligste deel van het mobiel en dankzij een screenprotector de kans minder groot dat het breekt

De verbeterde opladers van iPhone

Het probleem voor iPhone vroeger was simpel de opladers gingen te snel kapot. Daarom hadden veel klanten kritiek erop en begon het probleem groter en groter te worden voor IPhone. Gelukkig hebben zij het probleem opgelost en hebben ze geen problemen meer met de klanten. De opladers gingen namelijk te snel stuk volgens de klanten, het voorkant de gedeelde die je in je IPhone in moet stoppen om te laden gaat namelijk te snel stuk volgens de klanten. Daarom heeft de IPhone nadere opladers gekregen om een sterker oplader te hebben die minder snel stuk gaat.

De verschillende accessoires

IPhone heeft sinds kort veel verschillende en nieuwe producten op de markt staan zoals bijvoorbeeld een sportarmband IPhone 6, selfie arm verlenger, selfie bluetooth remote IOS, speciale handschoenen voor IPhone en zelfs een helikopter van IPhone en IPad. Er zijn veel nieuwe en hele mooie accessoires gekomen op de markt wat de IPhone liefhebbers het neiging hebben om het te halen. Door deze accessoires heeft IPhone ook nieuwe klanten binnengekregen, de IPhone accessoires vinden de IPhone liefhebbers geniaal en willen het graag kopen. Dat wordt kiezen dus voor een IPhone liefhebber. Voor nieuwe iPhone schermen en andere accessoires kan je terecht op MacManiack.com.