Apple’s iPhones

Twee totaal verschillende nieuwe iPhones

De iPhone 5S heeft een 64-bits processor, een betere camera, 4G ready en een Touch ID vingerafdruk scanner. Met deze futures is de iPhone 5S klaar voor de toekomst. Er is op dit moment geen betere smartphone op de markt dat Appleā€™s iPhone 5S. Apple is vooruitstrevend en ook al is het ontwerp niet drastisch veranderd toch is de 5S een sprong voorwaarts. Er zijn vele nieuwe prestaties, optische veranderingen en speciale functies aan de iPhone aangebracht en dat allemaal onder de S versie van de iPhone. De eerste S versie was de iPhone 3GS en daarna kwam de iPhone 4S met een dual cores en Siri. De iPhone 5S is in september 2013 gepresenteerd en de veranderingen zijn aanzienlijk een 64-bits processor, uitgebreide camera mogelijkheden en een vingerafdruk ID scanner. Allemaal futures die in de toekomst volstrekt normaal zullen zijn maar nu revolutionair zijn. De iPhone 5S is het resultaat van standvastigheid, innovatie, iteratie en verbetering zoals iedereen gewent is van Apple.

Iphones met veel voordelen

De iPhone 5S is het nieuwe vlaggenschip van Apple. Net zo als de iPhone 3GS en de iPhone 4S, behoudt de iPhone 5S niet alleen de zelfde naam, maar ook hetzelfde ontwerp en veel van dezelfde kenmerken als zijn directe voorhangen. In tegenstelling tot vorige S versies van de iPhone, heeft de 5S wel dergelijk nieuwe futures waaraan gewent moet worden. Dit heeft Apple gedaan omdat de iPhone 5S dit jaar het podium moet delen met de veel meer kleurrijkere en misschien zelfs wel leukere, iPhone 5C! Ondanks dat de concurrentie moordend is in de telecom markt, durft Apple het aan om tegelijkertijd twee nieuwe iPhones op de markt te brengen. Hierdoor wordt de 5S beconcurreerd door haar goedkopere broertje de iPhone 5C. Of de 5C ook daadwerkelijk een directe concurrent is voor de iPhone 5S moet nog maar blijken, want de 5S is een high end smartphone en deze zijn over het algemeen altijd het meest populair. Apple heeft het aangedurfd twee iPhones tegelijkertijd op de markt te brengen want Apple geeft zelf aan dat de iPhone 5S de meest vooruitstrevende iPhone is wat Apple ooit heeft ontwikkeld.

iPhone 5s en 5c te verkrijgen in verschillende kleuren

De iPhone 5S is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, te weten space grey, zilver/wit en goud/wit. De laatst genoemde is de meest besproken iPhone van dit moment. De ene verafschuwd hem en iemand anders houdt van deze kleur. De iPhone 5S is wederom gemaakt uit hoogwaardig aluminium. De iPhone 5S goud is speciaal behandeld om de gouden kleur op het aluminium te krijgen. Eeni Phone abonnement voor de 5s gold is niet goedkoop maar wel erg gewild. De kleurrijkere iPhone 5C is in maar liefst vijf verschillende kleuren verkrijgbaar, te weten wit, blauw, groen, geel en roze. Door de verschillende kleuren wil Apple een groter publiek trekken. De iPhone 5C is in principe de directe opvolger van de iPhone 5, want deze twee iPhones hebben veel overeenkomsten. Dit jaar maakt Apple het iedereen extra moeilijk om te kiezen welke iPhone het dit keer wordt. Wordt het de flink vernieuwde iPhone 5S of wordt het de kleurrijke iPhone 5C die ongeveer 100 euro voordeliger is dan de iPhone 5S. De iPhone 5S en de iPhone 5C zijn beide als los toestel verkrijgbaar en als toestel met een telefoon abonnement. Welke iPhone kies jij dit jaar?