Vodafone opwaarderen

Vodafone

De Vodafone Group werd opgericht in 1982, in het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels zijn ze qua omzet uitgegroeid tot het grootste mobiele telecommunicatienetwerkbedrijf ter wereld. Wereldwijd zijn er veel dochterondernemingen van de Vodafone Group te vinden, waaronder natuurlijk Vodafone Libertel hier in Nederland. Momenteel biedt Vodafone haar diensten aan in 21 landen en wordt er in veel andere landen samengewerkt met plaatselijke netwerkbedrijven. Vodafone is actief in de volgende landen; Albanië, Australië, Tsjechië, Egypte, Duitsland, Ghana, Griekenland, Hongarije, India, Ierland, Italië, Malta, Nederland, Nieuw Zeeland, Portugal, Qatar, Roemenië, Zuid-Afrika, Spanje, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. Wereldwijd maken inmiddels meer dan 371 miljoen mensen gebruik van de producten van Vodafone.

Vodafone prepaid

Als je kiest voor Vodafone is Vodafone prepaid één van de vele mogelijkheden. Mocht je het niet prettig vinden vast te zitten aan een bepaald gsm-abonnement, dan is dit een goede optie. Daarnaast is prepaid erg handig voor mensen die weinig gebruik maken van hun mobiele telefoon om te bellen. Of juist voor mensen die veel gebruik maken van hun mobiele telefoon en de kosten inzichtelijk willen houden. Qua prepaid heeft Vodafone twee mogelijkheden, namelijk Standaard Prepaid en Prepaid+.

Vodafone tarieven

Het standaard prepaid-tarief voor bellen bedraagt €0,35, een sms versturen kost €0,23. Het internet dag-tarief bedraagt €1 voor 100MB en het verzenden van een Mms kost €0,50. Het prepaid+ tarief voor bellen bedraagt €0,29, een sms versturen kost €0,09. Het internet dag-tarief en het verzenden van een Mms kost hetzelfde als bij een standaard prepaid-tarief. Daarnaast krijg je bij prepaid+ een bonus voor elke keer dat je je beltegoed opwaardeert met €10 of meer. Deze bonus kan bestaan uit gratis belminuten naar andere Vodafone nummers, gratis MB’s voor mobiel internet of gratis belminuten om te bellen naar 51 landen wereldwijd. Prepaid+ is dus erg voordelig, zeker als je veel belt en/of sms’t.

Vodafone opwaarderen

Bij een prepaid telefoon hoort natuurlijk het opwaarderen van beltegoed. Dit is tegenwoordig gelukkig heel erg gemakkelijk. Waar men vroeger afhankelijk was van vouchers voor het opwaarderen van het Vodafone beltegoed,  kan dat tegenwoordig ook eenvoudig online. Er zijn meerdere sites waar je heel snel je Vodafone beltegoed kunt opwaarderen. De site Beltegoed is naar mijn idee het gebruiksvriendelijkste alternatief. Je doorloopt zonder registratie een aantal eenvoudige stappen zoals het kiezen van je provider en het kiezen van de hoogte waarmee je je beltegoed wilt opwaarderen. Hierna betaal je gemakkelijk en snel via Ideal. Dus kies je voor gemak, dan kies je voor Vodafone opwaarderen via Beltegoed.