Skype voor Android bijgewerkt

De Android-versie van de populaire Skype-app werd maanden geleden voor het eerst gelanceerd nu kunnen we de eerste grote update die Skype maakt voor Android zien, volledig compatibel met de Samsung Galaxy Sapparaten die er zijn.

De onlangs bijgewerkt Skype app voor Android-telefoons brengt slechts twee verbeteringen met zich mee, maar deze twee zijn zeker het vermelden waard. Eerst, als je smartphone of tablet is gebaseerd op de Froyo, zult je in staat zijn om de app op te slaan op je microSD-geheugenkaart.

De versie die eerder vrijgelaten was op 5 oktober had wat problemen met de Samsung Galaxy S smartphones maar die problemen zouden nu verholpen moeten zijn.

Oh, natuurlijk, er is een tiny catch: de nieuwste versie van de Android-liefhebbende Skype wordt alleen compatibel met je Galaxy S als het draait op Android 2.2 aka Froyo (of hoger).

Om de nieuwe Skype-app up and running op je toestel te krijgen, ga je naar skype.com / m met behulp van de webbrowser of door te kijken op de Android Market.