Samsung Galaxy S2 Review

1.2 Ghz Dual core processor

De Samsung Galaxy S2 is een super snelle smartphone, dit omdat deze beschikt over een 1.2Ghz Dual Core Processor. Hierdoor zal je zonder problemen door de schermen bladeren en zullen de app zo goed als direct openen. Ook games speel is een top kwaliteit zonder haperingen en films kijk je in HD spelen perfect op dit super toestel.

4,3 inch Super AMOLED Plus 3

Om je video’s, games en apps haarscherp en helder te kunnen zien is de Samsung Galaxy S2 voorzien van een gigantisch 4.3 inch Super AMOLED Plus scherm. De AMOLED en Super AMOLED schermen waren al een grote verbetering waardoor het scherm tot leven kwam. Maar met dit grote 4,3 inch Super AMOLED Plus scherm gaat een wereld voor je open. De nieuwe technologie zorgt er ook voor dat zelfs in direct zonlicht alles nog perfect zichtbaar is. Daarbij verbruikt dit scherm 18% minder batterij dan voorheen.

Dunste design ter wereld

De Samsung Galaxy S2 is een zeer lichte telefoon van maar 116 gram. Een ongelooflijke prestatie, zeker met een 4.3 inch scherm. Daarbij is het toestel maar 8,5 cm dun wat het de dunste smartphone ter wereld maakt. Toch ligt de deze smartphone heerlijk in de hand door het anti-slip profiel aan de achterzijde.Dus met een zeer indrukwekkend 4.3 inch display en ultradunne design een stijlvolle verschijning.

De Social Hub

De Samsung Galaxy S2 Social Hub brengt je contacten, agenda en e-mail met instant messaging en social networking sites, zoals Facebook en Twitter, op een handige scherm. Keeping up-to-date, georganiseerd en in-touch is nog nooit zo gemakkelijk of gestroomlijnd geweest.

Contacten – Biedt een natuurlijk startpunt voor alle communicatie via een geïntegreerde contact scherm.

  • Social Hub – Beheer al uw inkomende en uitgaande berichten en gesprekken vanaf een plaats.
  • E-mail – Installeer meerdere e-mailaccounts ondersteund met real-time push om constant op de hoogte te blijven van jouw e-mail.
  • Instant Messenger – Met behulp van een verscheidenheid aan populaire IM-netwerken, de functie maakt het mogelijk om al deze in een overzicht te gebruiken.
  • Kalender – Beheer uw agenda door de integratie van gebeurtenissen uit al uw online accounts in een overzicht zoals die van facebook, google of direct uit je telefoon.

De Readers Hub

Het lezen van boeken en tijdschriften is tegenwoordig met eReaders erg praktisch, de Samsung Galaxy S2 maakt deze ervaring met het grote scherm ook mogelijk op een smartphone.
  • Boeken: Van klassiekers tot best-sellers, hebben toegang tot meer dan 2,2 miljoen eBooks, nu met geweldige nieuwe interactieve functies, zoals de pagina krullen effect.
  • Tijdschriften: Met meer dan 2.300 tijdschriften in 22 talen, met zowel artikelen en pagina’s allemaal te bekijken, je zult nooit een tekort aan een interessant leesmateriaal hebben.
  • Kranten: Geniet van gemakkelijke toegang tot het laatste nieuws in uw vingertop met toegang tot meer dan 2000 kranten in 49 talen.

De Music Hub

Music Hub is de alles-in-een muziek-service van de Samsung Galaxy S2 die je overal en altijd vrijheid geeft met je muziek. Van het ene scherm hebt u toegang tot 12 miljoen nummers om te downloaden en kopen, bekijken van biografieën, discografieën en recensies, maak je eigen playlists en nog veel meer.
  • Music Store: Grafieken, gedetailleerde informatie, aanbevelingen, previews, meerdere downloads.
  • muziekspeler: Verbeterde muziekspeler, playlist management, inheemse muziek integratie.

Samsung Galaxy S2 Specificaties

Design

Type Smartphone
Formaat 125 x 66 x 8.5 mm
Gewicht 116 gram

Display

Formaat 4.27 inches
Resolutie 480 x 800 pixels
Technologie Super AMOLED Plus
Kleuren 16 Miljoen
Touchscreen Multi-touch, Capacitive

Hardware

Processor Dual core, 1200 MHz
RAM 1024 MB
Opslag 32768 MB
Opslag uitbreidbaar microSD, microSDHC tot 32 GB

Camera

Resolutie 8 megapixels
Flits LED
Features Auto focus, Panorama, Smile detection,
Opname res 1920×1080 (1080p HD) 1280×720 (720p HD)
fps 30
2e camera Ja
Resolutie 2 megapixels

Internet

HTML Ja
Flash Ja

Connectiteit

Bluetooth 3.0
Wi-Fi 802.11 b, g, n
USB 2.0
HDMI met micro USB
Computer sync Ja
NFC Ja
DLNA Ja
OTA sync Ja
SyncML Ja